Skip links

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit

Ne adresăm vouă cu bucurie și recunoștință, pentru că sunteți cei care faceți posibilă realizarea misiunii noastre în domeniul educației. Prin sprijinul vostru generos, deschideți uși către oportunități pentru copiii și tinerii din comunitățile pe care le servim.

Fiecare donație pe care o faceți are un impact profund și semnificativ. Fie că este vorba despre o contribuție mică sau mare, fiecare sumă contribuie la dezvoltarea și implementarea programelor noastre educaționale, la furnizarea de resurse necesare și la susținerea cadrelor didactice pentru a crea medii de învățare inspiraționale.

Prin implicarea voastră, deveniți parte a schimbării pozitive în viețile copiilor și a comunităților. Educația nu este doar o investiție în viitorul lor, ci și în viitorul întregii societăți. Fiecare pas pe care îl facem împreună în acest drum către educația de calitate aduce lumea mai aproape de un mediu în care fiecare individ își poate atinge potențialul maxim.

Vă încurajăm să vă alăturați echipei noastre, să fiți parte a acestei călătorii extraordinare în care fiecare donație contează și fiecare gest de generozitate schimbă vieți. Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul vostru și pentru încrederea pe care ne-o acordați.

Completează Formular 230

Leave a comment