Skip links

Proiect Teatru Forum Dambovitean

Vezi detalii

Despre Proiect

La inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor Voievodul Mircea Târgoviște, trupa de Teatru Forum a liceului a luat viață din nou.

În data de 23 noiembrie 2021 Președintele Organizației pentru Prioritizarea Educației conform Normelor, Neda Darius, a susținut un training de formare pentru a consolida echipa de teatru forum alături de Vicepreședintele OPEN, Ionuț Anghelescu si 2 voluntari de la Europe Direct Târgoviște, Adriana si Agnes.

La această activitate interactivă s-au prezentat bazele susținerii unei piese de teatru forum. Prin jocuri diversificate,  am avut norocul de a interacționa cu persoane extraordinare și de a experimenta totodată lucruri noi. Împreună, am dezbătut niște subiecte cu care ne confruntam foarte des in zilele noastre precum rasismul, bullying-ul ,L.G.B.T.Q. și multe alte lucruri care sunt discutate în rândul tinerilor. Fiecare dintre noi a avut dreptul la liberă opinie legată de desfășurarea unei asemenea piese, iar fiecare opinie a fost, deopotrivă și pusă în aplicare. Acest lucru în echipa a cuprins atât persoanele care au intrat în rolul personajelor alese pe o anumita temă, cât și publicul prezent care a putut interveni în acțiunea piesei.

Consiliul Școlar al Elevilor Voievodul Mircea, reprezentat prin Președintele Toderița Iuliana,  o să coordoneze trupa de teatru forum și o să aducă rezultate fabuloase liceului.